Uncategorized

Apples AirPods

Apples AirPods har varit ute ett tag nu, och dess kombination av funktion och bekvämlighet gör dem fortfarande till en av de bästa riktiga hörlurarna på marknaden. Om du har gått utanför dörren under de senaste två åren har du troligtvis sett ett flertal personer som använder AirPods. På något sätt har de blivit ett av de mest populära hörlurarna i världen.

Välj rätt storlek

Om du bara vill lyssna på musik eller en podcast är den nya versionen av Airpods ett bra val eftersom anslutningen aldrig tappas och batteriets livslängd är längre än den tidigare versionen. Dessutom kan du ladda hörlurarna trådlöst med vilken trådlös Qi-laddare som helst. När du först börjar använda Airpods Pro, bör du hitta rätt öronsnäcka i rätt storlek, eftersom resten av din upplevelse hänger på det. Om öronsnäckorna är för stora kommer de att vara smärtsamma och om de är för små kommer de troligen att falla ut.

När du har parat ihop hörlurarna med din telefon bör du kunna lyssna på musik utan att behöva ändra allt för många inställningar. Som alla andra Apple-produkter är produktens etos att vara något som ”fungerar direkt”.

Nya funktioner

Det finns dock några funktioner som AirPods Pro har som gör dem mer användbara än dina vanliga hörlurar. Till exempel låter transparensläget dig att ta in omgivande ljud på ett bättre sätt så att du inte missar att gå av bussen, eller så att du kan delta i en konversation utan att ta ur hörlurarna. Du kan enkelt gå in i transparensläge genom att länge trycka på hörlurarnas stamm. Andra kommandon är: ett tryck på stammen kommer att pausa eller spela musik, två tryck hoppar till nästa låt och en tre tryck hoppar till nästa låt.

Dessa hörlurar är enkla att använda, otroligt användbara, har många imponerande funktioner och har dessutom en snygg design!